Done



Assalammualaikum :)
haha , okey semua dah habis jawab
hope yg terbaik yg aiza tulis atas paper exam tuh
now just tunggu result exam SPM jaa
hmm so apa korong buat sementara tunggu result ?
aiza punya plan gempakk , haha
belum mula lgi result kmi *kekawan dah plan mcm2
kekadang tuh sampai tak tahu nak prgi mna , haha
bukan apa , bila dh habis zaman sek nh rasa mcm gila2 bebas , haha
tapi tuh lahh mak ada ckp wlau mcm mna pun seronok kita ,
kita yg penah prgi zaman sek nh
akan rindu serindu rindunyaaa zaman sek tuhh
ye lah dh abis sek ,
masing2 ada life sendiri kan ?
tpi hope sgt2 kwn2 aiza tak jdi mcm tuh lahh 
balik ke topic tdi , haha
sebelum exam lgi kmi dh sambut merdeka
mau taknya dh smpai carble car kmi prgi enjoy sna , haha




gila best time nh :)
tpi tuh lah tpi nh tak semua prgi punn , 
lepas tuh ada kmi plan prgi mandi dekat mna tah 


tpi dlm gmbat nh pun still tak cukup jgak -.- 
tpi time nh mmg semua org prgi :)
okey ini budak habis exam punya cter :)


sory lah klu entri nh terlalu bnyak sgt post gambar yee :)
byebye

2 comments:

Zinedine Zaiddin said...

Usaha sudah, tawakal pulak.

Berdoa la banyak2.

Anyway, masa selang yang ada jangan duk rumah aje..do something. read something. go travel, cuba2 untuk bisnes ke.

baru tak boring. hehe

From: Bila Karipap Boleh Bercakap

ahh ayzaa said...

okey :) btw thanks for the nasihat hehe