Exam ?


okey atas nh selalu jadi kan ?
aiza lah mangsanyaa 
ehh korang dah exam belum ?
hmm aiza ? 8.5 nh exam lah
tpi jadual exam tak dpt lgi -.-
ahh dh tu nak study yg mna stu pun tak tau ,
tpi kli nh pnya exam aiza pentingkan sejarah
sbb ? hmm aiza lemah sejarah maa
hmm , Bi pun takut jgak , tpi dgn tusyen lgi
mybe dpt lh tolong aiza kud ? #ehh 
hahah , hope exam kali nh tak dak yg faild lahh
sbb parent aiza jnji nak beli moto weeee :*
bukan apa lepas nh senang skit lah aiza nk prgi tusyen
tak nak menyusahkan org dh & abah pun tak payah lari balik rumah
sbb nak hntar aiza tusyen kan ?
hmm apa2 pun doakan dekat aiza utk exam kali nh okeyy ?
hope kotrang pnya exam pun bagus okey ?
btw tahun nh aiza SPM takut oo -.- krik krik krik
apa2 buatt yg terbaik ;)
byeee 

1 comment:

Zinedine Zaiddin said...

All the best for your test.

Eh it rhymes! hoho

Kadang kadang apa yang kita rancang tak jadi macam yang kita naik, tapi mungkin ada perkara yang lebih baik Allah nak tunjukkan.

It is normal kalau rasa sedih sebab perancangan tak menjadi, kalau rasa nak menangis mendayu-dayu pun silakan. But then, jangan nangis lama-lama. Get yourself up and get support your friends and parents to harness you back at the right path.

"May the force be with you" - Star Wars.

From: Bila Karipap Boleh Bercakap