susah sgt ke ?

Assalammualaikum and morning you all
okey post kali nh ada lah nak luahkan perasaan skit 
hmm , bila kita mnta tolong org 
kita mesti or wajib ckp thanks kat org tuhh
kankanakan ?
ye lah dh org tolong kita
tak kan lah nak buad tak tau ja kan ?
nh tak buad tak thu jaa
bukan lah nak kecoh or what ?
time mnta tolong aiza bukan main lgi merayu lahh
apa lahh
now org dah tolong bole buad tak thu jaa
mengarah bukan main lgi 
time dh habis org tolong bole buad tak tau jaa
sakit hati juga lah kan ?
kekadang tuh layan mcm org nh tak wujud ja pun
tak pa maybe dya ingat aku suka lewwtuu
go die arhh
ada jugak org mcm nh skrg nh kann ?
apa2 pun take a note lahh
nak ckp thanks pun susah sgt ke cik adik oii
tak kan parent tak ajar kudd ?
okey byeee 
so exam korang mcm mna okeyy takk ?

No comments: