Bye LOVE ♥


Assalammualaikumm , and hyeeeee 
wingwingwingwing
Eeeeee malunya nak ckap
hmmmmm okeyokey 
aku dah start syg hg balikk weiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seriusly tak sangka
tak ku sangka  tak ku duga llalalala
tpi kan aiza tak suka dgn apa yg aiza alami skrg nh
kenapa ?
ye lahh aiza sedar aiza nh  nak SPM 2013
tak lma lgi okey 
dah tolah bahagi tambah apa semua
tinggal masa dlm 3 bulan jaaa
warhhh
tpi kan aiza mmg suka dekat dya 
hmm just malu nak ckap
TAPI tdikan time sekolah aiza dpt ckp dgn dya weeeeee
eheheeh , hahhh see this
dlm ckp tak suka feeling nh
bole lgi duk layan 
hmm apa2 pun sya tau sya tak sempurna utk awak
byeee LOVE

4 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe.. this entri sngatlah comel!.. kalo ada jodoh tak kemana.. :)

ahh ayzaa said...

haha okey :) insyaallah

MéuzAngelo™ XXIII said...

datang singgah sini kejap :)
hmm.. kalau boleh verification word for comment tu buang la.. ramai tak suka sbb menyusahkan.. kalau buang mende tu konfem org lagi sng hati.. hehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck