2 dlm 1


assalammualaikum and hey everyone :)
hahh tngok tajuk entri tuh 
2 dlm 1
hmm bkan apa aizaa tulis mcm tuhh
since dh lma tak update blog kan mmg tamak sikit nak tulis mcm tuh 
wingwing
first aiza nak tulis pasal....
hah tngok pic atas tuh buku penuh kann kann ?
apa lgi you all SPM lah derr
kadang2 tuh takut lah jgak
sbb mak aiza bgi target tinggi sgt woowww
seram ooo klu pikir2 balikk 
mak aizaa ckap 
sekurang-kurangnya aiza kena dpt 5A
hahh jenuhh nak usaha tuhh
tpi insyaallah aiza akan DO THE BEST lahh
hahh , blogger lain yg SPM & PMR 2013 tuh do yhe best okey
ingat tau parent kita mengharapkan kita 
jgn bgi mereka sedih plakk
okey now second pnya crite
korang agak2 lah kan bpa tahun korang pnya blog dah wujud ?
aizaa sesja lah check tdi 
woww mcm tak percaya lma jgak lah aizaa buad blog nhh
nak tngok takk ?
kat situ dya tulis
On blogger since December 2010
woww , time tuh aiza form 2 okey
skrg dh form 5 
cepatnya mcm berlalu hmm
warhh dah tua dah aku nhh 
btw , cuba korang check korang pnya then boleh lah share dgn aiza
okey takat nh ja lah update kali nh 
byebye 

No comments: