Semua salah :(


Assalammualaikum :(
warhh , dah tak tahan sgt nh
knapa nh ?
menyesal aku tulis mcm tuh 
padahal aku tak dak niat apa pun :(
knapa dya ingat mcm tuh plak
tahulah , kita bukan bestfriends
tpi hmm :(
seriusly wehh tak dak niat punnn
tpi tak kan lhh buad aku smpai mcm nhh
dya ckap still kwan tpi tak rapat mcm dlu 
knapa ?
knapa ?
knapa ?
tolonglahh aku tak dak niat pun
hmm mybe semua nh salah aku
bila di tanya tak nak ckap plak ?
mcm mna nak still kan msalah nh 
ishh susah lahh
seolahnya aku jew salah
yg prgi menilai org tanpa usul periksa tuh bole plak ?
serius aku tak pham dgn hang nh
* sory lah if update nh buadkan korang tak pham just nak luahkan prasaan kjap :(

1 comment:

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html