Yes , I now using blogskin :]


Heyhoi :]
wahh mcm ta percya sja yg Aizaa akan mnggunakan Blogskin kanII ?
ahh apaII pun Aizaa  nak thanks a lot dekat si Opah Gedikk yg bnyak tlong Aizaa auww :]
tpi bila guna Blogskin nh Aizaa ada tukar kn background dekat picca
hee sory Ain Kyra >.<
apaII Aizaa suka tngok blog dya comel bangat dong 
huhh ? ttba jdi indon nhh HAHAH :D
tpi Aizaa nak aksi thu contets blogger pling cool tuh mcm terbuka lgi 
korang nak thu lebih lanjut >clik here <
tarikh ttup 051111 so cepatII join oke
ta rugi klu join contest nh sbb ta kena byar pun >.<
haiss aku nh gegeh lahh 
tpi Aizaa nak kasi thu lhh korang tlong jgn letak bnyak sgt widget bole ?
sbb nak view blog korang pnya lh lmbat
Aizaa rsa nenek Aizaa jlan lgi cepat kud ?
hee sory oke ? tpi mmg betul auww :]
so cepatII korang pergi cek tngok bnyak ta widget yg korang guna ?
klu bnyak buang lah yg ta bapa nak berguna sgt oke ?

kbyee p/s Faizal Tahir 

No comments: