hari raya =='

hmm nak wish siap2 dekat blog nh tauu
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN 
hee bukan apa takud ta dan nk wish pulak :)
baik wish awal-2 kan ?
p/s : hari  nh aizaa ta pergi skolah
hee MALAS lahh
so bju raya korang wrna apa ?
sapa wrna OREN ?
angkat kening ;)
hee :) sbb bju raya kita sama deww =='
mcm berjanji kan-2 ?
hee :)
nah nak bgi tahu nh aizaa ta beli lgi kasut raya -.-
sbb mak dgn abah keja ja memanjang =='
tpi HOPE nnti nak beli ada lah saiz lgi kudd :D
hee ya lahh nnti ta ada saiz ta kan aizaa ta ada kasut rya kud ?
dh lah tahun lepas pun ta beli 
SUCK 
oke lah aizaa nak chat dgn SYAHRYL ADZHA <3
kbyee :)

4 comments:

kaizen said...

oren?? striking glerr....

ahh ayzaa said...

alahh wrna oren lembut lahh -.-

∂εsч αliϟiα αhmα∂ ♥ said...

baju raya saya warna jingga (:

ahh ayzaa said...

jingga + orange = perfect <3